На деокупованій Снігурівщині підірвався на міні автомобіль із людьми

На деокупованій Снігурівщині підірвався на міні автомобіль із людьми

Укрінформ
На деокупованій Снігурівщині Миколаївської області на протипіхотній міні підірвався автомобіль з двома людьми - постраждалих евакуювала бригада рятувальників.

Про це повідомила пресслужбаГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Укрінформ.

"До оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про підрив легкового автомобіля ВАЗ 2103 внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета. Подія сталася неподалік села Євгенівка Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двоє чоловіків 1983 р.н. та 1987 р.н. їхали польовою дорогою від села в пошуку дров. Під час руху стався вибух, автотранспорт зазнав значних пошкоджень, а люди залишились неушкодженими. Проте самотужки дістатись безпечної території вони не змогли, оскільки зона підриву була досить щільно замінована.

На допомогу чоловікам було направлено групу піротехнічних робіт ДСНС України. Фахівці евакуювали людей шляхом створення безпечного «коридору» завдовжки близько 140 м.

У ДСНС кажуть, що медичної допомоги чоловіки не потребували. При обстеженні місця детонації піротехніки з'ясували, що громадяни наїхали на протипіхотну міну.

Читайте також: У Кропивницькому загинув чоловік, ймовірно спрацював вибуховий пристрій

Від ДСНС працювало вісім осіб особового складу та дві одиниці техніки, а також правоохоронні органи.

Як повідомлялося, у Снігурівці на Миколаївщині підірвалися на міні двоє рятувальників, один загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-