В Україні - незначні дощі, вдень подекуди до +8°

В Україні - незначні дощі, вдень подекуди до +8°

Погода
Укрінформ
У понеділок, 18 грудня, в Україні очікуються невеликі дощі, на сході з мокрим снігом.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометценті.

«Невеликі (вночі у північних та центральних областях помірні) дощі, на сході країни з мокрим снігом, у більшості західних областей та на Одещині вночі без опадів», - йдеться у повідомленні.

На дорогах країни, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, у західних та в північних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень 0-5° тепла, вночі у східних областях від 2° тепла до 3° морозу, вдень у південній частині та на Прикарпатті 3-8° тепла.

У Києві та Київській області 18 грудня хмарно з проясненнями, вночі помірний, вдень невеликий дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Температура у столиці вночі та вдень 2-4° тепла; по регіону вночі та вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На дорогах у Києві ожеледиця, працює понад 280 одиниць спецтехніки

В наступні два дні істотних опадів в Україні не прогнозують, лише у північних та більшості західних областей можливий невеликий дощ, в Карпатах слабкий сніг.

На дорогах країни, крім південної частини, місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла, 19 грудня у східних та північно-східних областях вночі та вдень від 1° морозу до 3° тепла.

У столичному регіоні 19-20 грудня невеликий дощ, на дорогах місцями ожеледиця. Температура у Києві вночі 2-4° тепла, вдень 5-7°. В області вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°.

21 грудня в Україні, за прогнозами синоптиків, без опадів, лише вночі у північно-східних областях, вдень на крайньому заході невеликий дощ та мокрий сніг; температура вночі та вдень 0-6° тепла, вночі у західних областях від 3° тепла до 2° морозу, вдень у південних областях 4-9° тепла. В Карпатах помірний сніг; температура вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

22 грудня вночі в західних, північних областях, вдень в Україні невеликий дощ та мокрий сніг (вдень у західних областях помірний дощ); температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-6° тепла, у західних та південних областях 4-9° тепла. В Карпатах помірний мокрий сніг; температура вночі та вдень близько 0°.

У Києві 21 грудня без опадів; температура вночі та вдень 3-5° тепла. 22 грудня невеликий дощ та мокрий сніг; температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла.

На Київщині 21 грудня також опадів не прогнозують; температура вночі та вдень 0-5° тепла. 22 грудня невеликий дощ та мокрий сніг; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-