В Україні вдень до 5° тепла, подекуди дощ та мокрий сніг

В Україні вдень до 5° тепла, подекуди дощ та мокрий сніг

Погода
Укрінформ
В Україні 17 грудня невеликий мокрий сніг та дощ пройде лише в західних, північних, а вдень і в центральних та Харківській областях, на дорогах місцями ожеледиця, вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«У західних, північних, вдень і в центральних та Харківській областях невеликий мокрий сніг та дощ; на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах країни, крім південної частини, місцями ожеледиця. Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла; у східних і Сумській областях та Карпатах вночі 4-9°, вдень 0-5° морозу», - йдеться в повідомленні.

У Києві та області в неділю очікується невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; на Київщині вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: На вихідних подекуди мокрий сніг і дощі, вдень - плюсова температура

Синоптики прогнозують 18 грудня невеликі дощі, в Карпатах та на сході країни з мокрим снігом, лише вночі у західних областях без істотних опадів. 19 грудня без істотних опадів, лише вдень і у північних, центральних, Миколаївській та Херсонській областях ймовірний невеликий дощ.

На дорогах країни, крім півдня, місцями ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, у західних, 18 грудня і в північних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі та вдень 0-5° тепла, вдень 18 грудня на Прикарпатті та півдні країни, 19 грудня в більшості областей 3-8° тепла, у східних та північно-східних областях вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Києві та області 18-19 грудня прогнозується невеликий дощ (вночі 19 грудня без істотних опадів). На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, 18 грудня місцями пориви 15-20 м/с. У столиці температура вночі та вдень 3-5° тепла, вдень 19 грудня 6-8° тепла; на Київщині вночі та вдень 0-5° тепла, вдень 19 грудня 6-8° тепла.

Згідно з прогнозом, в Україні 20 грудня без опадів, лише вночі у північно-східній частині пройде невеликий дощ; температура вночі 0-6° тепла (в Карпатах від 3° тепла до 3° морозу), вдень 3-9° тепла, у південній частині до 11°. 21 грудня у західних, північних, Вінницькій областях місцями очікується невеликий дощ та мокрий сніг, температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла; на решті території вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, температура вночі 0-6° тепла, вдень 3-9° тепла; в Карпатах невеликий сніг, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

Читайте також: На Сумщині рятувальники витягли із заметів 16 машин, «швидку» та автобус

У столичному регіоні 20 грудня без опадів, а 21 грудня місцями ймовірний невеликий дощ та мокрий сніг. У Києві 20 грудня температура вночі 2-4° тепла, вдень 5-7° тепла, 21 грудня вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла; по області 20 грудня вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла, 21 грудня вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-