На деокупованій Херсонщині кількість «п’яних» злочинів зменшилася на третину

На деокупованій Херсонщині кількість «п’яних» злочинів зменшилася на третину

Укрінформ
На деокупованій території Херсонщини, де заборонили продаж алкоголю в прифронтових громадах, кількість нещасних випадків та злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, зменшилася на третину.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці у відеозверненні повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін за результатами засідання ради оборони регіону.

«Також військові та правоохоронці доповіли про результати дії заборони на продаж спиртного у низці прифронтових громад. За їхніми спостереженнями, кількість нещасних випадків та злочинів, скоєних у стані алкогольного сп’яніння, зменшилася на третину. Тому вони попросили продовжити дію обмеження», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На деокупованій Херсонщині оновлять дитсадок з облаштованим укриттям

Як зазначається, крім цього, правоохоронці посилять перевірки на блокпостах щодо виявлення фактів незаконного перевезення алкоголю, а також точок його продажу.

Як повідомляв Укрінформ, 17 листопада 2023 року в ОВА повідомили, що на деокупованій території Херсонщини заборонили продаж алкоголю в 160 населених пунктах, розташованих у 30-кілометровій зоні від Дніпра. Обмеження не поширюється на Херсон, Зеленівку, Степанівку та Чорнобаївку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-