Обстріли, негода та технічні причини: в Україні знеструмлені 692 населених пункти

Обстріли, негода та технічні причини: в Україні знеструмлені 692 населених пункти

Укрінформ
Станом на ранок 13 грудня в Україні через бойові дії, негоду та технічні причини знеструмлені 692 населених пункти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики у Фейсбуці.

Зокрема, у Києві після нічного обстрілу без постачання електроенергії залишаються 35 приватних будинків.

На Дніпропетровщині через бойові дії знеструмлювалися 28 споживачів, яких енергетики уже заживили.

На Донеччині енергетики відновили енергопостачання 32 населених пунктів, у Запорізькій області - 98 населених пунктів. Всього без світла залишаються 350 населених пунктів на Донеччині (з них 57 – через негоду) та 87 населених пунктів у Запорізькій області.

На Миколаївщині внаслідок бойових дій знеструмлювались 130 споживачів, яких уже заживлено. Однак через нові обстріли без світла в області залишилося 57 абонентів. В результаті неодноразових ракетних ударів пошкоджено газопроводи приватних будинків в Очаківській громаді, є відключення газопостачання.

У результаті бойових дій на Харківщині пошкоджено газопровід у Куп’янському районі. Без газопостачання залишилося 60 абонентів.

У Херсоні через обстріли знеструмлено 9,4 тисячі споживачів. В області залишаються без світла 45 населених пунктів (близько 26 тисяч точок обліку).

Через бойові дії також залишаються без електропостачання 58 населених пунктів на Сумщині, 20 населених пунктів – на Чернігівщині, 17,1 тис. споживачів – на Харківщині. В останній області за добу енергетики відновили живлення 15 тис. споживачів.

Читайте також: Ракетна атака на Київ: через пошкодження ЛЕП без світла - 35 будинків

Внаслідок негоди без світла – 37 населених пунктів на Дніпропетровщині, 27 населених пунктів на Харківщині. Через технологічні причини відключено 78 споживачів на Київщині та 435 – на Сумщині.

Як повідомлялося, станом на ранок 12 грудня в Україні через бойові дії, негоду та технічні причини були знеструмлені 625 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-