Львівська ОВА з міжнародними партнерами передали медикам евакуаційне авто та чотири «швидкі»

Львівська ОВА з міжнародними партнерами передали медикам евакуаційне авто та чотири «швидкі»

Укрінформ
Львівська обласна військова адміністрація спільно з міжнародними партнерами в рамках проєкту “100 карет швидкої медичної допомоги Україні” передали бойовим медикам евакуаційне авто та ще чотири автомобілі швидкої допомоги.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

“Наші бойові медики отримали ще чотири «швидкі» та один евакуаційний автомобіль. Таким чином БФ SMART Medical Aid та Львівська обласна державна адміністрація спільно передали на передову 100 карет швидкої медичної допомоги”, - поінформував Козицький.

Він зазначив, що цього разу транспорт відправили на Сумський, Донецький та Херсонський напрямки.

Читайте також: У Львові на мистецькому аукціоні зібрали понад $63 тисячі на обладнання для військових шпиталів

Усі машини надало Міністерство охорони здоров’я Ірландії. Вартість однієї “швидкої” орієнтовно 45 тисяч євро.

Начальник ОВА уточнив, що автомобілі швидкої допомоги та евакуаційний автомобіль повністю укомплектовані відповідно до потреб українських воїнів.

Козицький подякував усім благодійникам зі Швеції, Великої Британії та Ірландії, які підтримали проєкт “100 карет швидкої медичної допомоги Україні”.

“Вдячність Smart Medical Aid за усі зусилля, яких ви доклали, щоб втілити цей масштабний проєкт, а також за придбання понад 100 тисяч турнікетів на фронт, передачу ще близько 150 карет швидкої допомоги та евакуаційних автівок, обладнання для більше ніж двох сотень лікарень на понад 11 млн євро”, - наголосив очільник області.

Читайте також: На Львівщині мобільні вогневі групи отримали ще вісім позашляховиків

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Україна отримала від міжнародних партнерів ліки, автомобілі екстреної меддопомоги, комп'ютерну техніку та дитяче харчування.

Фото: ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-