Садовий подав декларацію: за рік ₴813 тисяч зарплати, у дружини - майже ₴2,4 мільйона

Садовий подав декларацію: за рік ₴813 тисяч зарплати, у дружини - майже ₴2,4 мільйона

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий задекларував 813,3 тис. грн зарплати за рік та ще 5922 грн на рахунку в ПриватБанку, а його дружина – автомобіль Mercedes Benz 2021 року за понад 2 млн грн.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, Садовий задекларував 813,3 тис. грн зарплати. У довоєнний 2021 рік його зарплата становила 788,9 тис. грн. Ще 5922 грн міський голова задекларував на рахунку в ПриватБанку. 

Дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова, як і раніше, задекларувала автомобіль Škoda Kodiaq 2017 року та новий автомобіль Mersedes-Benz 2021 року, придбаний у листопаді 2021 року вартістю 2,374 млн грн. Річний дохід дружини мера у 2022 році становив майже 2,4 млн грн зарплати у ТРК «Люкс». Крім цього, вона задекларувала 28 тис. дол. та 430 тис. грн готівки. 

Катерина Кіт-Садова є основною співвласницею медіахолдингу ПрАТ «ТРК Люкс», куди входить 24 канал, радіостанції «Люкс» та «Максимум», а також низка онлайн-видань.

Родині Садових з 2012 року належить будинок площею 660 кв. м у Львові. Разом із прибудинковою територією, близько 1000 кв. м, він зареєстрований на Кіт-Садову.

Читайте також: НАЗК відкрило доступ до Реєстру декларацій

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня Верховна Рада ухвалила закон про відновлення електронного декларування під час воєнного стану. Документ містить норму, яка передбачає залишити реєстр декларацій закритим ще на один рік з можливістю для декларантів добровільно подати в НАЗК заяву щодо персонального відкриття декларації упродовж року.

Закон передбачає, що особи, які припиняють діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, протягом 30 календарних днів з дня припинення відповідної діяльності мають подати декларацію за період, не охоплений раніше поданими деклараціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-