На Миколаївщині уламки дронів пошкодили склади, сільгосптехніку та будинок

На Миколаївщині уламки дронів пошкодили склади, сільгосптехніку та будинок

Укрінформ
У Миколаївській області уламки збитих ворожих дронів пошкодили складські приміщення агропідприємств та сільськогосподарську техніку, а також житловий будинок в Очакові.

Як передає Укрінформ, про це Миколаївська обласна державна адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"У Миколаївській області у ніч на 11 грудня сили та засоби протиповітряної оборони знищили 13 ударних безпілотних літальних апаратів типу Shahed-131/136", - ідеться у повідомленні.

10 грудня о 08:20, 17:38, 22:45 ворог завдавав артилерійських обстрілів по акваторії та Очакову.

Як зауважили в ОВА, також вчора в Очакові внаслідок падіння уламків збитого БпЛА типу Shahed-131/136 пошкоджень зазнав житловий будинок. Постраждалих немає.

Вночі 10 грудня в населеному пункті Куцурубської громади внаслідок падіння уламків збитого дрона Shahed-131/136 виникла пожежа у складському приміщенні з сільськогосподарською технікою, яка була оперативно ліквідована. Постраждалих немає.

Читайте також: На фронті за добу відбулося 98 бойових зіткнень

У Баштанському районі під час нічної атаки 10 грудня у Снігурівці внаслідок падіння уламків збитого БпЛА типу Shahed-131/136 горіло порожнє складське приміщення на території агропідприємства, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 11 грудня російські війська запустили по території України 18 безпілотників типу Shahed, а під ранок - вісім балістичних ракет в напрямку Києва та області. Сили ППО знищили всі повітряні цілі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-