Замість мобільного зв’язку: у Лисичанську загарбники встановлюють на вулицях таксофони

Замість мобільного зв’язку: у Лисичанську загарбники встановлюють на вулицях таксофони

Укрінформ
На ТОТ Луганщини у Лисичанську російські загарбники почали встановлювати таксофони, аби забезпечити населення зв'язком, також таксофони завезли в Кремінну та Северодонецьк.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Остров.

"Влада" тимчасово окупованого Лисичанська почала монтувати таксофони для забезпечення населення зв'язком. Таксофони для місцевої влади - крок вперед, оскільки, за їх словами, "у місті із засобів зв'язку - тільки пошта", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що і в Сєвєродонецьку окупанти обіцяли поставити на вулицях таксофони, щоб розв'язати проблему відсутності мобільного зв'язку та інтернету - про це повідомив так званий "міністр цифрового розвитку, зв'язку та масових комунікацій ЛНР" Андрей Єршов. Також таксофони приїхали і в Кремінну.

В окупаційному "уряді ЛНР" повідомили, що давно відсутні інтернет і мобільну мережу на Луганщині під'єднають лише тоді, коли "надійде відповідне розпорядження".

Читайте також: Загарбники хочуть три дні проводити «вибори президента» Росії на окупованих територіях

Раніше Укрінформ повідомляв, що загарбники на тимчасово окупованих територіях планують відмовляти українцям, які не отримали паспорти РФ, в наданні будь-яких медичних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-