На Харківщині внаслідок нічного ракетного удару ворога постраждали двоє людей

На Харківщині внаслідок нічного ракетного удару ворога постраждали двоє людей

Укрінформ
На Харківщині внаслідок нічного ракетного удару ворога постраждали двоє людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Внаслідок обстрілів отримала поранення жінка 36 років (надали допомогу на місці) та чоловік 25 років, який був госпіталізований до медичної установи", - написав він.

Очільник ОВА уточнив, що зафіксовані влучання на дитячий майданчик, пошкоджені житлові будинки, заклад освіти, близько 20 автомобілів. Усе - виключно цивільні об’єкти.

За його інформацією, артилерійських та мінометних обстрілів ворога протягом доби зазнали понад 17 населених пунктів області.

Вночі 8 грудня відбувся ворожий обстріл (попередньо КАБ) у с.Курилівка Куп'янського району. Внаслідок обстрілу горіли два поверхи 5-поверхового житлового будинку.

Близько 16 години 7 грудня відбувся обстріл у с. Подоли Куп’янського району. Поранення отримали 3 цивільних: чоловік 56 років і жінки 50 та 69 років.

У Курилівській громаді Харківської області рятувальники ліквідували пожежу у житловій 5-поверхівці, яка спалахнула внаслідок нічного ворожого удару.

“Близько опівночі ворог завдав бомбового удару по Курилівській громаді на Купʼянщині. Виникла пожежа у житловій п’ятиповерхівці. Горіли квартири на третьому та четвертому поверхах”, - ідеться у повідомленні.

За словами рятувальників, загальна площа пожежі склала 120 кв. м.

Читайте також: Росіяни вночі запустили по Україні сім «Шахедів» та шість ракет С-300

Як повідомлялося, У Холодногірському та Шевченківському районах Харкова зафіксували влучання російських ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-