В окупованому Новопскові майже пів року відсутнє транспортне сполучення

В окупованому Новопскові майже пів року відсутнє транспортне сполучення

Укрінформ
На ТОТ Луганщини дістатися населених пунктів навколо Новопскова і більш віддалених уже майже пів року немає можливості в тих, хто без власного транспортного засобу.

Про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«У Новопскові відсутнє транспортне сполучення. Вже декілька місяців окупаційна влада обіцяє його поновити – ніби триває оформлення ліцензії на перевезення. Втім, дістатися навколишніх сіл, або навпаки – звідти виїхати до Новопскова, можливо лише власною автівкою або на таксі. Місцеві жителі скаржаться, що поточна ситуація гірша, ніж в населених пунктах поблизу лінії зіткнення», - написав Лисогор.

6 грудня окупанти відкривали вогонь і по Макіївці, і по Невському, усвідомлюючи, що там залишаються цивільні. Також ворогом обстріляна Білогорівка – із мінометів, артилерії та авіації. Ударів з неба завдано і по Серебрянському лісу.

Тим часом у звільнені села Луганщини, що розташовані вздовж лінії фронту, доставили тижневий запас свіжого хліба. Через безпекову ситуацію тут відсутні продовольчі точки чи амбулаторії.

Читайте також: На Сумщині через обстріли із 18 сіл виїхали всі жителі

«Тому люди, які не бажають евакуюватися, сподіваються виключно на допомогу української влади і поліцейських Луганщини», - пояснив очільник Луганської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, Сєвєродонецьк залишається без централізованого опалення.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-