В Україні хмарно з проясненнями, подекуди сніг та дощ

В Україні хмарно з проясненнями, подекуди сніг та дощ

Погода
Укрінформ
У четвер, 7 грудня, в Україні буде хмарно з проясненнями. На Закарпатті та Прикарпатті – сніг, вдень у південних, більшості центральних та Донецькій областях – сніг та дощ, на решті території без істотних опадів.

Як повідомили Укрінформу в Українському гідрометцентрі, вдень на Одещині, Миколаївщині, Кіровоградщині та Дніпропетровщині – подекуди налипання мокрого снігу, у Запорізькій та Донецькій областях місцями ожеледь. На дорогах країни подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура у північних областях вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу; на решті території вночі 1-6° морозу, на крайньому півдні – близько 0°, вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині – до 5° тепла.

У столичному регіоні 7 грудня буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 6-8° морозу, вдень 2-4° морозу; по області вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

Читайте також: В Україні прогнозують до 2° тепла, подекуди ожеледиця

На 8-9 грудня синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. 8 грудня у південній частині – помірний дощ, вночі зі снігом, у східних та центральних областях – помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, у північних областях, вночі і в Карпатському регіоні невеликий сніг, 9 грудня у південній частині невеликий дощ, в східних областях невеликий мокрий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах більшості областей – місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 7-12 м/с, у східних та південно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура у північних та західних областях вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на решті території вночі та вдень 0-5° морозу, на Закарпатті та півдні країни вночі та вдень 0-5° тепла.

У Києві та по області 8 грудня буде хмарно, невеликий сніг; 9 грудня хмарно – з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. На дорогах місцями ожеледиця. Температура по Києву вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу; по області вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

За даними синоптиків, 10 грудня у східних та південно-східних областях, вночі і у південній частині – мокрий сніг та дощ; на решті території без опадів, вдень у західних та північних областях місцями невеликий сніг. 11 грудня у західних областях – сніг (вдень з дощем), на решті території переважно без опадів, лише на південному сході країни, вночі і в північних областях невеликий сніг.

Читайте також: Зимовий паводок на Закарпатті: підтоплені понад 600 гектарів, є переливи через дороги

Температура вночі 4-10° морозу, вдень 0-6° морозу (10 грудня на Закарпатті 1-4° тепла); у північно-східних областях вночі 11-16° морозу, вдень 5-10° морозу; у південній частині (11 грудня і у західних областях) вночі від 1° тепла до 5° морозу, вдень від 1° морозу до 5° тепла (в Криму вночі та вдень 1-7° тепла).

У столичному регіоні 10 грудня вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг; 11 грудня вночі невеликий сніг, вдень без опадів. Температура по Києву вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу; по області вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-