У Херсоні запустили 80% міських котелень

У Херсоні запустили 80% міських котелень

Укрінформ
У Херсоні запустили 80% міських котелень.

Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін на відеобрифінгу, який оприлюднила у Фейсбуці Херсонська ОВА.

«У Херсоні триває опалювальний сезон. Нині запущено і працюють 80% міських котелень», - каже Прокудін.

Як зазначив начальник ОВА, з теплом - 769 будинків із 1071, процес підключення абонентів триває.

Також Прокудін інформує, що влада спільно з благодійниками продовжує забезпечувати жителів сільської місцевості паливними матеріалами.

За його словами, волонтери підтвердили готовність надати дрова, брикети та вугілля для майже 18 тисяч домогосподарств. Ще для близько 7400 виділять кошти для купівлі паливних матеріалів. Як підкреслив голова ОВА, уже налагоджене постачання до громад регіону, нині допомогу отримали 1700 родин.

Читайте також: У Миколаєві запустили всі котельні - мер

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада у Херсоні стартував опалювальний сезон – котельні запустили Херсонська ТЕЦ та Херсонтеплоенерго. На Херсонщині паливом для обігріву передусім забезпечують населені пункти у прибережних зонах, які перебувають під постійними ворожими обстрілами, де немає світла і газу. Далі паливо доправлятимуть і в інші громади, перш за все, незахищеним верстам населення, і, за можливості - всім іншим жителям громад, які залишають свої заявки у старостатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-