Україні прогнозують морози й ожеледицю, вночі до -14°

Україні прогнозують морози й ожеледицю, вночі до -14°

Погода
Укрінформ
В Україні у вівторок опади не прогнозуються, у північних та західних областях вдень 0-5° морозу. На решті території від 2° морозу до 3° тепла, в Криму та на півдні Одещини 3-8° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів. У західних та північних областях на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с. Температура у північних та більшості західних областей вдень 0-5° морозу; на решті території від 2° морозу до 3° тепла, в Криму та на півдні Одещини 3-8° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 5 грудня опади не очікуються. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вдень 0-2° морозу, на Київщині 0-5° морозу.

Читайте також: В Україні наразі формується тенденція до теплих зим - синоптик

Синоптики 6 грудня опадів не прогнозують, лише в Рівненській, Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій, Чернівецькій та Одеській областях  імовірний невеликий сніг (на Одещині вдень з дощем). Температура у західних та північних областях вночі 4-9° морозу, на Львівщині та в північно-східних областях місцями 10-15° морозу, на решті території 1-6° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, на крайньому півдні країни 1-6° тепла.

7 грудня вночі у південно-східній частині, вдень в Україні, крім північних областей, пройде невеликий сніг, на півдні з дощем. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні до 6° тепла; у північних областях вночі 4-9° морозу, на Чернігівщині та Сумщині місцями до 12°, вдень 1-6° морозу.

Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. На дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця.

У Києві та області 6-7 грудня без опадів. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. На дорогах місцями ожеледиця. У столиці температура вночі 6 грудня 4-6° морозу, 7 грудня 6-8° морозу, вдень 1-3° морозу; на Київщині вночі 4-9° морозу, вдень 6 грудня від 3° морозу до 2° тепла, 7 грудня 1-6° морозу.

Згідно з прогнозом, 8-9 грудня в Україні, крім західних областей, очікується невеликий сніг, у південній частині невеликий мокрий сніг та дощ, в Криму помірний дощ.

Температура вночі та вдень 1-7° морозу (вночі 8 грудня у західних областях місцями 8-13° морозу); у південній частині вночі та вдень від 4° морозу до 2° тепла, в Криму 2-8° тепла.

У столичному регіоні 8- 9 грудня пройде невеликий сніг. У Києві температура вночі та вдень 2-4° морозу, по області вночі та вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-