В Україні переважно без опадів, вдень від 6° морозу до 4° тепла

В Україні переважно без опадів, вдень від 6° морозу до 4° тепла

Погода
Укрінформ
Невеликий дощ та сніг у понеділок, 4 грудня, ймовірний лише в Криму та Приазов'ї, а також на Закарпатті, у західних та північних областях вдень 1-6° морозу; на решті території до 4° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без істотних опадів, лише в Криму та Приазов'ї невеликий дощ та мокрий сніг, вдень на Закарпатті невеликий сніг. У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура у західних та північних областях вдень 1-6° морозу; на решті території від 1° морозу до 4° тепла", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 4 грудня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно західний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень 1-3° морозу, на Київщині 1-6° морозу.

Читайте також: Україна пройшла випробування негодою минулого тижня - Клименко

Згідно з прогнозом, в Україні 5-6 грудня опади не очікуються. На дорогах, крім південної частини, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

Температура у західних та північних областях вночі 5-10° морозу, 5 грудня у північно-західних областях до 14°, вдень 1-6° морозу; на решті території вночі 2-7° морозу, вдень близько 0°, у південній частині та на Закарпатті 1-5° тепла.

У Києві та області 5-6 грудня без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 5-7°, вдень 1-3° морозу, на Київщині вночі 5-10°, вдень 1-6° морозу.

Читайте також: Снігопад у Києві: на дорогах працює понад 300 одиниць техніки

Синоптики прогнозують в Україні, крім західних, 7 грудня і північних областей, сніг, у південній частині мокрий сніг та дощ. Температура вночі 4-10° морозу, вдень 1-7° морозу; у південних областях та на Закарпатті вночі та вдень від 2° морозу до 4° тепла, в Криму 2-8° тепла.

У столичному регіоні 7 грудня без істотних опадів, 8 грудня очікується сніг. У Києві температура вночі 5-7°, вдень 2-4° морозу, по області вночі 4-9°, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-