Ракетний удар РФ по Новогродівці: рятувальники розібрали всі завали, сім’ю з дитиною не виявили

Ракетний удар РФ по Новогродівці: рятувальники розібрали всі завали, сім’ю з дитиною не виявили

Укрінформ
У Новогродівці на Донеччині розібрали всі завали частково зруйнованого 3-поверхового будинку. Під завалами не виявили 33-річну жінку, 38-річного чоловіка та 8-річну дівчинку.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на начальника Новогродівської МВА Олександра Шевченка, передає Укрінформ.

"На місці проводяться додаткові роботи. Там є нацпол та інші служби. Як буде дозвіл, продовжимо роботи", — сказав речник ДСНС Донеччини Станіслав Балдін.

У місті працюють над відновленням комунікацій, зокрема, електрики. На місці понівеченого будинку є охорона. У вцілілих квартирах проживають восьмеро людей, інші — виїхали до родичів, знайомих, повідомив Шевченко.

За його словами, жителям зруйнованих чи пошкоджених квартир благодійники від ООН надаватимуть допомогу, також з понеділка почне працювати комісія з компенсації, основне, мати документи на право власності.

Читайте також: Росіяни завдали авіаудару по Торецьку - загинув цивільний

Як повідомляв Укрінформ, у Новогродівці Донецької області на місці завданого росіянами в ніч на 30 листопада ракетного удару по будинку деблоковано тіло загиблої людини. Постраждали п'ятеро людей. Повідомлялося, що під завалами можуть залишатися ще чотири особи, серед них дитина.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-