Україні у неділю прогнозують до 16° тепла, сніжитиме на заході та півночі

Україні у неділю прогнозують до 16° тепла, сніжитиме на заході та півночі

Погода
Укрінформ
В Україні у неділю, 3 грудня, буде хмарно, у західних і північних областях удень ітиме невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця; на решті території без істотних опадів.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хмарно. У західних і північних областях вночі помірний (в Карпатському регіоні, на Волині та Рівненщині значний) сніг, мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг; подекуди налипання мокрого снігу та ожеледь; на дорогах ожеледиця; на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці у центральних і північних областях туман. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, вдень у північній частині пориви 15-20 м/с", - зазначають синоптики.

За їхнім прогнозом, температура у західних областях уночі та вдень становитиме 1-6° морозу; у південній частині вночі 4-9° тепла, вдень 11-16° тепла; на решті території впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла, у східних і більшості центральних областей вдень 7-12° тепла.

Читайте також: У Києві зафіксували найдовший період без морозів за всю історію спостережень - 232 дні

На високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігатиметься значна сніголавинна небезпека (3 рівень).

У Києві та Київській області вночі прогнозують помірний, вдень невеликий мокрий сніг; слабкі налипання мокрого снігу та ожеледь; на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер переважно західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура у столиці вночі та вдень 0-2° тепла, у регіоні буде від 2° морозу до 3° тепла.

Хмарну з проясненнями погоду обіцяють синоптики на 4-5 грудня. За їхнім прогнозом, 4 грудня в південно-східній частині країни мокрий сніг та дощ; на решті території, 5 грудня в Україні без опадів. Вітер північно-західний, 4 грудня у західних та північних областях, а 5 грудня в Україні південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Температура у західних та північних областях вночі 4 грудня 4-9° морозу, 5 грудня 6-11° (у північно-західній частині місцями до 14°), вдень 1-6° морозу; у центральних та східних областях вночі 4 грудня 0-5°, 5 грудня 2-7° морозу, вдень близько 0°; у південній частині вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вночі 5 грудня 2-7° морозу), вдень у Криму місцями 4-8° тепла.

У Києві та столичному регіоні в ці дні опадів не очікується, вітер південно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура у столиці вночі 4 грудня 4-6° морозу, 5 грудня 7-9°; вдень 1-3° морозу; по області буде вночі 4 грудня 4-9° морозу, 5 грудня 6-11°; вдень 1-6° морозу.

Читайте також: Кліматологи вважають цей рік найтеплішим за останні 125 тисяч років

За прогнозом, 6 грудня в Україні без істотних опадів, а 7 грудня у східній, вночі і в південній частинах очікується мокрий сніг, на півдні з дощем, на решті території без істотних опадів.Температура західних та північних областей вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу; у південних областях та на Закарпатті вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, в Криму 1-6° тепла; на решті території вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°.

У Києві та області 6-7 грудня без істотних опадів. Температура у столиці вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу, по області вночі 4-9° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-