На Прикарпатті відновили рух вантажівок

На Прикарпатті відновили рух вантажівок

Фото, відео
Укрінформ
В Івано-Франківській області станом на ранок 2 грудня відновили рух великогабаритних та вантажних транспортних засобів, обмежений напередодні через складні погоні умови.

Про це у Телеграмі повідомила начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, передає Укрінформ.

«Рух великогабаритних та вантажних транспортних засобів по області відновлений», - поінформувала Онищук.

За її словами, впродовж ночі рятувальники вісім разів виїжджали, щоб відбуксирувати автомобілі та прибрати повалені дерева. Було залучено вісім одиниць техніки та 37 рятувальників. Також чергували екіпажі поліції, які допомагали водіям вибратись зі снігових пасток.

Для розчищення доріг державного значення задіяні 48 одиниць спецтехніки та 61 працівник. На дорогах місцевого значення працюють 36 одиниць техніки та 82 людини.

На Вишківському та Яблуницькому перевалах проїзд забезпечено.

Читайте також: У Києві триває протиожеледна обробка та прибирання снігу

На дорогах місцевого значення ускладнений проїзд в деяких населених пунктах Івано-Франківського та Калуського районів, працює снігоочисна техніка.

Як повідомлялось, увечері 1 грудня через негоду на Прикарпатті було запроваджено обмеження транспортного сполучення для великогабаритних та вантажних транспортних засобів на дорогах Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль - від Тисмениці до межі Тернопільської області, Н-09 Мукачево – Львів - від Рогатина до межі Львівської області, Н-10 Стрий – Чернівці - від міста Долина до села Креховичі Калуського району.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-