У Запоріжжі в лісовому господарстві для продажу підготували майже пів тисячі ялинок

У Запоріжжі в лісовому господарстві для продажу підготували майже пів тисячі ялинок

Фото
Укрінформ
В Запорізькій філії лісного господарства для продажу на Новорічні та Різдвяні свята підготували близько чотирьох сотень дерев Сосни Кримської.

Про це журналістам повідомила інженерка з лісових культур філії «Запорізьке ЛГ» ДП «Ліси України» Вікторія Клименко, передає кореспондент Укрінформу.

“В лісовому розсаднику Запорізької філії, загальна площа якого становить 25 га, ми плануємо реалізовувати Сосну Кримську, яка була закладена в 2013 році. Плануємо заготовити близько 400 штук. Реалізація почнеться вже в грудні, після того, як нам будуть доведені ліміти”, - говорить фахівець.

Читайте також: У Києві ялинку встановлять на Софійській площі за рахунок меценатів - Кличко

Перш ніж вирубували дерева на продаж, їх вирощують впродовж 4-7 років.

Головний лісничий філії «Запорізьке ЛГ» ДП «Ліси України» Богдан Хижняк каже, що кожна ялинка обов'язково має бірку. Після зрубу деревця кожен покупець може перевірити законність його заготівлі та побачити, звідки воно.

“На сайті господарства є розділ "Перевірка новорічних дерев" і там можна ввести номер бірки і дізнатися всю інформацію”, - говорить Хижняк.

У Запоріжжі в лісовому господарстві для продажу підготували майже пів тисячі ялинок / Фото: Олексій Ковальов, Укрінформ

Читайте також: Головну ялинку Львова знову прикрасять протитанковим їжаком

В цьому році Сосну Кримську розмір якої від 1 м до 1, 5 м продаватимуть за 240 грн, від 1,5 м до 2 м - 330 грн, від 2 м до 2,5 м - 405 грн, до 3 м - 600 грн, до 4 м - 1560 грн. Набір новорічних гілок (1-2 шт) - 75 грн, а набір з 5 шт - 150 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-