В Мукачеві перейменували вулицю на честь командира Карпатської Січі

В Мукачеві перейменували вулицю на честь командира Карпатської Січі

Укрінформ
У Мукачеві погодили найменувати та перейменувати 33 вулиці, одну з них назвали на честь командира Карпатської Січі Олега Куцина.

Про це повідомили в Фейсбуці Мукачівської міської ради, передає Укрінформ.

Відповідне рішення прийняли депутати 30 листопада на позачерговій сесії міськради.

"Розглянувши пропозицію комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам’ятних знаків в місті Мукачево та населених пунктів, що входять до Мукачівської міської територіальної громади, погодили найменувати та перейменувати 33 вулиці міста Мукачева та населених пунктів Мукачівської міської тергромади", — йдеться у повідомленні.

Як зазначили у міській раді, іменем Олега Куцина назвали вулицю, попередньо названу на честь загиблого у 2022 році воїна Володимира Фраткіна. Вулицею імені мукачівця Фраткіна відтепер зватиметься колишня Підопригори - там, де живуть його батьки.

Читайте також: У Луцьку перейменували ще три вулиці

Олег Куцин — український громадський, політичний та військовий діяч, керівник «Легіону Свободи», член політради ВО «Свобода». Двічі обирався депутатом Тячівської міської ради. Родом з Івано-Франківська. З початком військових дій на сході України Куцин організував волонтерську групу, що збирала та доправляла допомогу українським військовим, які несли службу в районі Слов'янська Донецької області. На початку літа 2014 року волонтери вирішили вступити до лав Національної гвардії.

Фото: mukachevo-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-