Негода на Одещині: у ДСНС розповіли про загиблих і поранених

Негода на Одещині: у ДСНС розповіли про загиблих і поранених

Укрінформ
В Одеській області негода забрала життя п’ятьох людей. Ще 15 людей травмувалися від падіння дерев або отримали переохолодження.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Одеса розповів заступник начальника обласного управління ДСНС Олександр Крицький, передає Укрінформ.

За словами Крицького, три людини загинули від переохолодження, двоє — через падіння дерев.

“Три людини загинули від переохолодження, двоє закінчили життя через падіння дерев, ще п’ятнадцять осіб постраждали від шторму. Вони отримали травми від падіння дерев, або отримали переохолодження. Всі померлі – безхатченки”, – повідомив заступник начальника ДСНС.

Рятувальник розповів, що чимало людей проігнорували попередження синоптиків, місцевої влади та ДСНС.

«На жаль, на дорогах виявилося багато застряглих машин і пробки. Дорога від Старокозачого до Білгород-Дністровського займала 10 годин. Нам надійшло повідомлення, що на трасі біля Петродолинського в негоду застрягли 93 людини. Ми приїхали на допомогу, в першому автобусі було 50 пасажирів, у другому – 93. На момент нашого прибуття 40 людей вдалося вивезти, всіх, хто залишився, ми евакуювали. Часу знадобилося на це все – майже добу. Зараз в автобусах на дорогах нікого немає», – сказав Крицький.

Читайте також: На дорогах Одещини зняли всі обмеження, запроваджені через негоду

Він додав, що крім ДСНС, у протистоянні стихії брали участь прикордонники, нацгвардійці та військові оперативного командування «Південь».

Крицький зазначив, що рятувальникам також допомагали волонтери – майже на всіх дорогах області вони евакуйовували людей, викопували машини, а також приймали людей у себе вдома.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі у Приморському районі 27 листопада знайшли тіла трьох людей, які, ймовірно, померли через переохолодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-