В Україні переважно без опадів, уночі до 8° морозу, вдень до 2° тепла

В Україні переважно без опадів, уночі до 8° морозу, вдень до 2° тепла

Погода
Укрінформ
В Україні 30 листопада переважно без опадів, удень на Закарпатті та Прикарпатті помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, температура від 3° морозу до 2° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без опадів, удень на Закарпатті та Прикарпатті помірний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах західних, північних, більшості центральних та Харківської областей ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с, в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с. Температура вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни 1-6° тепла; в Криму 4-9°", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 30 листопада без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вдень близько 0°, на Київщині від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте також: У Карпатах намело до 70 сантиметрів снігу

Згідно з прогнозом, 1-2 грудня часом очікується сніг, мокрий сніг, на Закарпатті та Прикарпатті значні опади (в Карпатах сильний сніг), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, вдень у центральних та східних областях дощ; температура у північних та західних областях вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу, у центральних та східних областях вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла (у східних областях до 10°).

У південній частині 1 грудня місцями ймовірний невеликий дощ, 2 грудня без опадів; температура вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°, в Криму до 17° тепла.

Вітер західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. На дорогах країни, крім півдня та сходу, місцями ожеледиця.

У Києві та області 1-2 грудня вночі пройде сніг; вдень мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу; на Київщині вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

Синоптики 3 грудня істотних опадів не прогнозують, лише вночі на Закарпатті, в Карпатах та у північних областях імовірний невеликий дощ з мокрим снігом; температура вночі та вдень у західних та північних областях від 3° тепла до 3° морозу, в більшості центральних областей 0-6° тепла, у південній та східній частинах 5-10° тепла.

Читайте також: У Києві та області очікується туман та ожеледиця на дорогах

4 грудня у південних, вдень і в центральних, Харківській, Сумській областях пройде мокрий сніг, подекуди з дощем, в Карпатах, Чернігівській, Київській, Вінницькій областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів; температура вночі 3-9° морозу, вдень 1-6° морозу, на півдні та сході країни вночі та вдень 0-5° тепла, в Криму та Приазов'ї 4-9° тепла.

У столичному регіоні 3 грудня вночі очікується невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без опадів; 4 грудня вночі без опадів, вдень місцями ймовірний невеликий сніг. У Києві 3 грудня температура вночі та вдень 0-2° тепла, 4 грудня вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу; по області 3 грудня протягом доби від 3° тепла до 2° морозу, 4 грудня температура вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-