На Закарпатті сталася масова бійка між ромами - вбили чоловіка

На Закарпатті сталася масова бійка між ромами - вбили чоловіка

Укрінформ
На Закарпатті в селі Підвиноградів сталася масова бійка за участю кількох десятків чоловіків, під час якої одного з учасників вбили лопатою. Бійка відбулася в частині села, де компактно проживають роми.

Про це у коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила речниця поліції в Закарпатській області Ганна Дан.

"Повідомлення про масову бійку в селі Підвиноградів нам надійшло учора, 27 листопада, після обіду. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група та спецпризначенці. Насамперед зупинили масову бійку, в якій брало участь кілька десятків чоловіків. Було виявлено, що під час бійки один із чоловіків зазнав удару металевим предметом по голові (лопатою – ред.), внаслідок травми він згодом помер у лікарні", – сказала вона.

За словами речниці поліції Закарпаття, наразі слідчі встановили особу померлого та чоловіка, який завдав йому удару.

"Його одразу ж затримали..., він зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Так само поліцейські встановили усіх учасників бійки, їх вчора допитали, зараз щодо них проводять слідчі дії", – сказала Дан.

Як повідомляють у поліції, наразі щодо цього факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження – у справі головним фігурантом є 34-річний чоловік, який завдавав ударів.

Читайте також: У реабілітаційному центрі на Львівщині сталася бійка, один з пацієнтів загинув

Діям інших учасників бійки, як зазначили у поліції, дадуть правову оцінку.

Як повідомляє Укрінформ з власних джерел, масова бійка сталася в місці компактного проживання ромів у селі Підвиноградів на Закарпатті. Також є інформація про те, що бійка сталася під час "виборів" барона в поселенні.

Підвиноградівські роми – це представники так званих шатрових ромів. Їхнє поселення – одне із найбагатших ромських в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-