На Миколаївщині відкрили проїзд на Київ та Одесу для усіх видів транспорту

На Миколаївщині відкрили проїзд на Київ та Одесу для усіх видів транспорту

Укрінформ
На Миколаївщині відкрили проїзд по дорогах на Київ та Одесу для всіх видів транспорту.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Телеграмі,передає Укрінформ.

"З 18:00 відкриваємо проїзд на Київ по Н-24 та на Одесу по М-14 для всіх видів транспорту. По Т-15-06 від Миколаєва до Берізок та невелика ділянка по Т-15-07 від Миколаєва до мікрорайону Мала Корениха для всіх видів транспорту", - йдеться у повідомленні.

Очільник області також зауважив, що вночі опади не очікуються, проте може бути мороз та сильні пориви вітру, тому попросив обмежити поїздки та не планувати маршрути по закритих напрямках.

У Патрульній поліції додали, що у Миколаївській області наразі заборонено рух всіх видів транспорту по 6 автошляхах, на 3 автошляхах проїзд заборонений лише для вантажного і пасажирського транспорту.

«Наразі ситуація по автодорогах області виглядає наступним чином: М-13 (Кропивницький — Платонове) з 76 км до 157 км тимчасово заборонено рух всіх категорій транспорту; М-14 (Одеса — Мелітополь — Новоазовськ) з 55 км до 129 км тимчасово заборонено рух для вантажного і пасажирського транспорту; Н-24 (Благовіщенське — Миколаїв) з 42 км до 132 км з тимчасово заборонено рух для вантажного і пасажирського транспорту», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Южноукраїнську через негоду почалися перебої з постачанням хліба - міськрада

Зазначається, що на трасах Р-75 (КПП Тимкове – Балта – Первомайськ – Доманівка - Олександрівка), Т-15-06 (Миколаїв — Доманівка — Берізки) з 0 км до 173 км, Т-15-10 (Н24 — Арбузинка — Єланець — Нова Одеса) з 70 км до смт. Єланець, Т-15-04 (Первомайськ — Новоукраїнка) з 1км до 29 км, Т-15-13 (Нечаяне — Очаків) з 0 км до 36 км і Т-15-15 (Федорівка — Рибаківка) з 0 км до 25 км тимчасово заборонено рух всіх категорій транспорту.

Як повідомляв Укрінформ, поліцейські минулої ночі витягли зі снігових заметів понад 2150 автомобілів та евакуювали приблизно 2900 громадян.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-