Рятувальники ліквідовують наслідки негоди в трьох областях України

Рятувальники ліквідовують наслідки негоди в трьох областях України

Фото, відео
Укрінформ
В Україні над ліквідацією наслідків негоди наразі працює майже 500 фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій, залучена 131 одиниця пожежної та іншої спеціальної техніки.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Фейсбуці.

«Загалом, по всій території України, на ліквідацію наслідків негоди та допомоги населенню, від ДСНС наразі працює майже 500 осіб, а також 131 одиниця пожежної та іншої спецтехніки», - ідеться у повідомленні.

За інформацією Укренерго, внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 386 населених пунктів у 10 областях. До відновлення залучено бригади обленерго.

В Одеській області надзвичайники 75 разів залучались на ліквідацію наслідків негоди. Робота проводиться як в місті Одеса, так і по регіону. З них: 62 рази надавали допомогу з буксирування вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 145 авто (з них 6 автобусів та 5 автомобілів ШМД); прибрано 13 дерев, надано допомогу 248 особам.

Рух трасою М15 (Одеса - Рені) заборонений до подолання наслідків негоди.

Встановлений пересувний пункт обігріву за межами села Знамянка Березівського району та пересувний пункт обігріву слідує до пункту пропуску “Тудора” за межами села Старокозаче Білгород-Дністровського району.

Від ДСНС в області залучалось 28 одиниць техніки та 106 осіб.

В Кіровоградській області здійснено 27 виїздів для ліквідації наслідків погіршення погодних умов, з них: 19 разів надавали допомогу з буксирування вантажних та легкових автомобілів із ускладнених ділянок доріг та вилучили 22 транспортних засобів, в яких перебувало 25 осіб; тричі залучалися на ліквідацію наслідків ДТП; п’ять разів розпилювали та прибирали дерева, що впали на автомобіль, проїжджі частини доріг та тротуари.

Від ДСНС в області залучалось 28 одиниць техніки та 106 осіб.

У Миколаївській області рятувальники 18 разів залучались до ліквідації наслідків негоди. З них: 14 разів надавали допомогу з буксирування вантажних та легкових автомобілів з ускладнених ділянок доріг та вилучили 22 транспортних засобів, в яких перебувало 25 осіб; 4 рази розпилювали та прибирали дерева, що впали на проїжджі частини доріг.

Від ДСНС залучались 83 особи та 21 одиниця техніки.

Читайте також: Рух трасою Одеса-Київ перекрили через негоду

Як повідомляв Укрінформ, в Одеській області зі снігової пастки звільнили 121 автомобіль, з них п’ять автобусів та п’ять "швидких".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-