Кінотеатр у Вишневому перетворять на офіс міськради: тендер на 193 мільйони перевіряє Держаудит

Кінотеатр у Вишневому перетворять на офіс міськради: тендер на 193 мільйони перевіряє Держаудит

Укрінформ
Держаудит перевіряє результати тендеру, відповідно до якого на реконструкцію старого кінотератру у Вишневому виділили 193 млн грн, щоб реконструювати його під офіс міськради.

Про це повідомила у коментарі Укрінформу прессекретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова.

«Державна аудиторська служба проводить перевірку тендеру щодо реконструкції нежитлової будівлі у Вишневому», - сказала вона.

Після перевірки аудиторів буде вирішуватися, чи є підстави порушувати з даного приводу кримінальну справу, додала Ковальова.

Нагадаємо, видання «Наші гроші» повідомило, що КП «Головне управління комунального господарства» Вишневої міськради Бучанського району Київської області 10 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Максима Буд» реконструкцію будівлі за 193 млн грн.

Читайте також: У «Медичних закупівлях» заявили, що Держаудит проводить у них перевірку

За ці гроші до кінця 2024 року у Вишневому мають реконструювати нежитлову будівлю по вул. Святошинська, 11. Це кінотеатр, збудований у 1968 році. Його перетворять на чотириповерхову громадську будівлю з індустріальним опорядженням фасадними і світлопрозорими панелями, де будуть споруда цивільного захисту на 250 осіб, центр надання адміністративних послуг, кабінети органів місцевого самоврядування, сесійний зал міської ради та музей-виставкова зала.

Читайте також: Держаудит спростовує звинувачення з боку КБ «Луч» в незаконності перевірок

Як повідомляв Укрінформ, Державна аудиторська служба України з початку повномасштабного вторгнення рф виявила зловживань на 6 млрд гривень, які недоброчесні виробники, виконавці державних контрактів в сфері оборони, хотіли вивести з бюджету країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-