Армія РФ за день 18 разів обстріляла прикордоння Сумщини

Армія РФ за день 18 разів обстріляла прикордоння Сумщини

Укрінформ
Російська армія протягом дня здійснила 18 обстрілів прикордонних територій Сумської області.

Про це у Телеграмі повідомила Сумська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Протягом дня росіяни здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 86 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська, Білопільська, Миропільська, Хотінська, Юнаківська, Великописарівська, Шалигинська, Зноб-Новгородська громади», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у Краснопільській громаді зафіксовано обстріли з мінометів (23 вибухи), крім того, був обстріл з СПГ (1 вибух); у Шалигинській громаді були мінометні обстріли (7 вибухів) та обстріл з артилерії (2 вибухи).

У Білопільській громаді зафіксовано скидання ВОГ з БпЛА (1 вибух) та обстріл з АГС (20 вибухів); у Великописарівській - удар двома FPV-дронами (2 вибухи) та мінометний обстріл (4 вибухи).

Читайте також: У Херсоні за день від обстрілів поранені п’ятеро мирних жителів

У Хотінській громаді ворог скинув дві міни; у Миропільській громаді зафіксовано обстріл з гелікоптера ракетами типу НАР (10 вибухів); у Зноб-Новгородській - мінометний обстріл (10 вибухів), у Юнаківській громаді ворог скинув ВОГ з БпЛА (4 вибухи).

Як повідомлялося, у Херсонській громаді російські загарбники 23 листопада поранили п’ятьох цивільних, серед них двоє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-