В Україні завтра стане тепліше, вдень до +6° і дощитиме

В Україні завтра стане тепліше, вдень до +6° і дощитиме

Погода
Укрінформ
В Україні в п'ятницю дощ очікується в західних, північних та північно-східних областях, пориви вітру до 30 м/с, вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У західних, північних та північно-східних областях дощ (вночі з мокрим снігом), на решті території без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім південної частини, пориви 15-20 м/с, в Карпатах 25-30 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу (на сході до 6° морозу); вдень 1-6° тепла, у південній частині 6-11°. В Карпатах сніг, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0", - йдеться в повідомленні.

У Києві та області 24 листопада очікується дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. У столиці температура вночі 0-2° тепла, вдень 3-5° тепла; на Київщині вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла.

Згідно з прогнозом, 25 листопада у південній, вдень і в східній частині, у Дініпропетровській та Кіровоградській областях дощитиме (в Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській та Харківській областях з переходом в мокрий сніг), у східній частині, на Одещині та Миколаївщині вдень місцями пройдуть значні опади; на решті території без опадів, лише вночі в Карпатському регіоні, вдень в західних областях невеликий сніг. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині вночі 1-6° тепла, вдень в центральних, східних, південних областях 3-8°, в Криму 9-13° тепла; в Карпатах вночі та вдень 3-8° морозу. Вітер північно-східний, у західних та північних областях південно-західний, 7-12 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

26 листопада у східних, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях прогнозуються значні дощі; у Кіровоградській, Полтавській та Сумській областях сильний мокрий сніг та дощ, ожеледь, в Одеській, Миколаївській, Черкаській, вдень і у Київській, Чернігівській областях сильний сніг, хуртовини; у західних, вночі і у північних областях невеликий сніг. Вітер північно-східний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с, місцями, крім західних та східних областей, 25 м/с, в Одеській та Миколаївській області 25-30 м/с. Температура у західних, північних та Вінницькій областях вночі та вдень 0-5° морозу, у більшості центральних областей від 2° морозу до 3° тепла (на Дніпропетровщині 3-8° тепла), у східних областях та південній частині вночі 1-6° тепла, вдень 7-12° (на Одещині та Миколаївщині вночі та вдень 0-5° морозу).

Читайте також: Сильний вітер і мокрий сніг: в Україні на декілька днів оголосили штормове попередження

На дорогах країни, крім сходу, ожеледиця.

У столичному регіоні 25 листопада без опадів; вітер південно-західний, 7-12 м/с; 26 листопада вночі пройде невеликий сніг, вдень сильний сніг, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця; пориви північно-західного вітру 17-22 м/с, місцями 25 м/с. У Києві 25 листопада температура вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла; 26 листопада у столиці вночі та вдень 1-3° морозу, на Київщині температура вночі та вдень 0-5° морозу.

Синоптики прогнозують в Україні 27 листопада складні погодні умови; вночі помірний сніг (у північних та місцями центральних областях значний сніг), на півдні та південному сході з дощем, у західній частині, вдень в Україні невеликий сніг, в Криму та Приазов'ї з дощем; пориви вітру 15-22 м/с. 28 листопада місцями пройде невеликий сніг, вдень на півдні та південному сході країни мокрий сніг і дощ.

Температура вночі 3-9°, вдень 0-6° морозу; в південній частині та східних областях 27 листопада протягом доби від 3° тепла до 3° морозу, 28 листопада вночі 1-7° морозу, вдень 0-6° тепла, на крайньому півдні країни до 10°.

У Києві та області 27 листопада прогнозується вночі значний, вдень невеликий сніг, посилення вітру до 15-22 м/с, а 28 листопада місцями пройде невеликий сніг, відбудеться послаблення вітру. В столиці температура вночі 5-7° морозу; вдень 27 листопада 3-5° морозу, 28 листопада 1-3° морозу; на Київщині вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-