Військові заштовхали цивільного в авто - у Львівському ТЦК проводять перевірку

Військові заштовхали цивільного в авто - у Львівському ТЦК проводять перевірку

Укрінформ
У Львівському територіальному центрі комплектування проводять перевірку через відео, на якому зафіксовано, як люди у військовій формі заштовхують в автомобіль цивільного чоловіка.

Про це Львівський обласний територіальний центр комплектування і соціальної підтримки повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Мережею інтернет поширюється інформація щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та громадянами у військовій формі. Для уникнення соціальних загострень та конфліктних ситуацій повідомляємо наступне: перевіряємо даний факт, щодо причетності військовослужбовців ТЦК до даного інциденту», - йдеться в дописі.

Як уточнюється, командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися. Також з’ясовуються деталі даного випадку.

Раніше в соцмережах поширили відео, на якому зафіксовано, як люди у військовій формі у Львові силоміць заштовхують в автомобіль чоловіка. Його захищає жінка. Чоловіка саджають до автівки, яка від’їжджає. Жінка та двоє чоловіків залишаються на місці, між ними виникає сварка. Згодом чоловіки вибивають з рук жінки телефон.

Читайте також: Забрали в військкомат із хостелу: у ТЦК прокоментували затримання в Ужгороді водія автобуса з дітьми

Як повідомлялося, у Львівській області у період воєнного стану у військовозобов’язаних громадян працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки перевірятимуть документи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-