У Маріуполі жителів примушують сплачувати за ненадані комунальні послуги

У Маріуполі жителів примушують сплачувати за ненадані комунальні послуги

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому російською армією Маріуполі жителів примушують сплачувати за ненадані комунальні послуги - за опалення і електроенергію. Містяни обурені.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила міська рада українського Маріуполя.

«Маріупольці обурені через необхідність оплачувати ненадані послуги. В окупованому місті починають розносити квитанції за спожиту електроенергію та інформацію щодо оплати за опалення. Люди обурені через якість надання послуг. Також бояться, що змусять платити «заднім числом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що маріупольці скаржаться, що у великій кількості будинків взагалі немає світла та опалення, тому немає за що платити.

Крім того, жителі обурені, що їм доводиться сплачувати електроенергію, яку використали ремонтники під час будівельних робіт у будинку, і за опалення з моменту встановлення окупантами повного контролю над містом.

Читайте також: В окупованому Маріуполі частина будинків і навчальних закладів досі без тепла – міськрада

«Тепломережа друкує тепер і за тепло, якого немає, заднім числом платити треба буде?», - пишуть люди у місцевих пабліках.

Як повідомлялося, агресія Росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Пошкоджені та зруйновані житлові будинки, лікарні, школи, дитсадки тощо.

Загарбники знищують у місті пошкоджені ними будинки, щоб приховати сліди своїх злочинів.

Медична система загарбаного росіянами Маріуполя практично не працює, бракує лікарів у медичних закладах, немає необхідного обладнання.

Читайте також: У Маріуполі збільшуються кладовища, людей ховають у траншеях

У місті частина житлових будинків та навчальних закладів досі без тепла, через що частіше почали хворіти діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-