У Кропивницькому попрощалися з трьома загиблими воїнами

У Кропивницькому попрощалися з трьома загиблими воїнами

Фото
Укрінформ
У Кропивницькому 14 листопада провели в останню путь загиблих на війні захисників.

Про це повідомила Кропивницька міська рада у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні, 14 листопада, на Алею почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища кропивничани прийшли провести в останню путь українських лицарів честі й духу, воїнів-захисників, які віддали життя за Україну, за кожного з нас", - йдеться у повідомленні.

Олександр Березовський народився 4 березня 1995 року в селі Панчеве Новомиргородського району, навчався у місцевій школі. У 2006 році разом із батьками переїхав до Кропивницького. Закінчив загальноосвітню школу №18, професію водія-автослюсаря опанував у вищому професійному училищі №4. Пройшов військову строкову службу. Після демобілізації працював водієм-далекобійником. Від початку війни добровольцем пішов захищати рідну землю. Служив на посаді водія-заправника взводу матеріального забезпечення. Сержант загинув 8 листопада поблизу селища Ківшарівка Харківської області. Родина залишилася без люблячого сина, чоловіка, батька, брата.

Юрій Ніколаєнко народився 2 вересня 1975 року в Кропивницькому. Навчався в школі № 26. Багато років працював будівельником. Вищу освіту здобув у 2014 році - закінчив Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки за спеціальністю “психологія”. У червні нинішнього року був мобілізований до Збройних сил України, служив стрільцем-снайпером. Солдат загинув 5 листопада поблизу Синьківки Харківської області. Рідні втратили люблячого чоловіка, батька, сина.

Олег Запруднов народився 4 січня 2002 року в Сасівці Компаніївського району. Після навчання в місцевій школі і Кропивницькому професійному ліцеї вступив на службу за контрактом до лав 3-го окремого полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго. Від початку повномасштабного вторгнення Росії продовжив захищати рідну землю. Серце старшого солдата Запруднова перестало битися 7 листопада в Покровському району Донецької області. Вдома його не дочекалися мама, тато, брат, сестра і племінник.

Панахиду за героїчно загиблими Воїнами відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Як повідомляв Укрінформ, у Кропивницькому 3 листопада провели в останню путь чотирьох загиблих на війні військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-