В Україні сьогодні дощитиме, вдень до +16°

В Україні сьогодні дощитиме, вдень до +16°

Погода
Укрінформ
У середу, 15 листопада, в Україні очікується хмарна погода з дощами, повітря вдень прогріється до +16°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

«Хмарно з проясненнями. Вночі у південно-східних, Харківській та Сумській областях, вдень в західних, Житомирській, Вінницькій, південних областях та Криму помірний дощ, на решті території невеликий дощ», - йдеться в повідомленні.

Вітер південно-західний з переходом на Правобережжі на північно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі становитиме 4-9° тепла, у південній частині 6-11°; вдень 7-12°, в Криму до 16°.

В Карпатах мокрий сніг та дощ; місцями пориви вітру 15-20 м/с; на дорогах подекуди ожеледиця; температура вночі та вдень від 1° морозу до 4° тепла.

У Києві та Київській області 15 листопада часом невеликий дощ. Температура у столиці вночі 5-7° тепла, вдень 9-11°; по регіону вночі 4-9° тепла, вдень 7-12°.

В наступні два дні синоптики прогнозують в Україні місцями мокрий сніг. Зокрема, 16 листопада очікуються дощі, у західних та північних областях з мокрим снігом, вдень у західній та південній частині без істотних опадів. Температура вночі та вдень 2-7° тепла, у південній частині вночі 4-9° тепла, вдень 7-12°.

17 листопада хмарно з проясненнями; вночі на Лівобережжі, вдень у східних областях та західній частині дощ та мокрий сніг; на решті території без істотних опадів. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла, у південних областях 4-9° тепла.

В Карпатах вночі 16 листопада та вдень 17 листопада помірний сніг, в решту часу невеликий сніг; на дорогах місцями ожеледиця; температура вночі та вдень 1-6° морозу.

У столичному регіоні 16 листопада хмарна погода, дощ, по області місцями з мокрим снігом. Температура у Києві вночі та вдень 4-6° тепла; на Київщині вночі та вдень 2-7° тепла. У п’ятницю, 17 листопада, хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Температура у Києві вночі від 1° тепла до 1° морозу, вдень 2-4° тепла. По області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

Читайте також: У Гренландії катастрофічно швидко тане крига - кліматологи

На вихідних в Україні дощитиме в окремих областях. Так, 18 листопада у західних, північно-західних та Вінницькій областях дощ з переходом у мокрий сніг, у Кіровоградській, Черкаській, Одеській, Миколаївській областях дощі, на решті території переважно без опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, у центральних та південних областях 0-6° тепла; вдень 3-8° тепла, у південній частині 7-12°, на заході та півночі країни 0-5° тепла.

19 листопада очікуються помірні дощі (вдень у північних областях невеликі дощі з мокрим снігом), у західних областях мокрий сніг, лише вночі у північних та східних областях переважно без опадів. Температура у західних та північних областях вночі від 3° морозу до 3° тепла, вдень 0-6° тепла, на решті території вночі 1-7° тепла, вдень 3-9°, в Криму до 12°.

В Карпатах сніг, температура вночі та вдень 1-6° морозу.

Читайте також: Кліматологи вважають цей рік найтеплішим за останні 125 тисяч років

У Києві та області 18-19 листопада переважно без опадів, лише вдень 19 листопада невеликий дощ з мокрим снігом. Температура у столиці вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла. На Київщині вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-