Росіяни за добу атакували дев'ять областей - сотні обстрілів, є жертви

Росіяни за добу атакували дев'ять областей - сотні обстрілів, є жертви

Фото
Укрінформ
Російська армія за добу здійснила атаки на дев'ять областей України.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 вівторка, 14 листопада.

У Чернігівській області ворог обстрілював Новгород-Сіверський та Чернігівський райони зі ствольної артилерії, мінометів та АГС.

У Сумській області вночі росіяни здійснили мінометний обстріл Краснопільської громади.

Вчора протягом дня росіяни здійснили 16 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумщини. Обстрілів зазнали Краснопільська, Миропільська, Білопільська, Юнаківська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Середино-Будська громади.

Читайте також: Військові РФ обстріляли Херсон - постраждала жінка

Пошкоджено вежу мобільного зв’язку і ЛЕП в Новослобідській громаді.

У Запорізькій області росіяни вели вогонь по 23 містах та селах, здійснили 14 атак БпЛА по Гуляйполю, Новодарівці, Чарівному, Червоному, Малинівці, Роботиному та Левадному, чотири обстріли із РСЗВ Роботиного, Новоданилівки й Оріхова, а також завдали авіаудари по Оріхову і Новодарівці.

115 артобстрілів прийшлися по території Гуляйполя, Залізничного, Новоандріївки, Малої Токмачки, Білогір'я, Щербаків, П'ятихаток, Кам'янського, Лобкового, Плавнів та інших прифронтових населених пунктів.

Надійшло 11 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Читайте також: Авіаудари, дрони й артилерія: ворог 135 разів атакував Запорізьку область

У Дніпропетровській області вночі агресори з важкої артилерії били по Марганецькій громаді та Нікополю. Пошкоджені три приватні будинки, господарча споруда, автомобіль, теплиця.

Над Павлоградським районом оборонці збили ворожий безпілотник.

Вчора вдень росіяни обстріляли Нікополь і Покровську сільську громаду з важкої артилерії. Нікополь також атакував дрон-камікадзе. Поранений 42-річний чоловік. Пошкоджені комунальне підприємство та інфраструктурний об’єкт, три приватні будинки, господарчі споруди, гаражі, газогін та лінія електропередач.

У Харківській області вчора ввечері війська РФ атакували шістьма дронами-камікадзе типу Shahed Андріївку Ізюмського району. Чотири дрони збила ППО. Внаслідок влучання двох БпЛА пошкоджено цивільне підприємство, сталася пожежа.

Російські загарбники з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали прифронтові та прикордонні населені пункти. Під вогнем були Козача Лопань Харківського району, Стариця та Вовчанськ Чугуївського району, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове та інші населені пункти Куп'янського району.

Внаслідок обстрілу Куп'янська пошкоджено будівлі молококомбінату.

У Луганській області ворог обстріляв Невське та Білогорівку.

Серебрянський ліс росіяни атакували з авіації.

Штурмові дії війська РФ намагалися вести в бік Надії та Новоєгорівки, але ці атаки були відбиті.

Читайте також: Росіяни вбили в Україні 510 дітей

За добу ворог здійснив 127 обстрілів Луганщини (випустив 524 снаряди).

У Донецькій області під обстрілами опинились Авдіївка, Красногорівка, Селидове, Велика Новосілка, Гостре, Північне, Орлівка.

Наслідки обстрілів Донеччини Фото: поліція Донецької області

Пошкоджено 10 житлових будинків (з них два багатоквартирні).

На Донеччині за добу троє людей зазнали поранень.

У Миколаївській області ППО знищила ворожий розвідувальний БпЛА.

Вчора ракетного удару зазнало села Рибаківка Коблівської громади. Пошкоджено близько 10 житлових будинків, господарчі споруди та гаражі.

По Херсонській області росіяни здійснили 124 обстріли (випустили 618 снарядів), з них по Херсону - 12 обстрілів (69 снарядів).

Російські війська поцілили у райони 34 населених пунктів, медичну установу, навчальний заклад, адмінбудівлю, торговельний порт і заклад громадського харчування у Херсоні, територію та будівлі заводів у Бериславі.

Вчора загарбники обстріляли Шляхове Бериславської громади. Пошкоджено будинки, автомобілі, господарчі споруди.

Вчора на околиці Херсона автомобіль обстріляла російська артилерія. 36-річна жінка дістала тяжкі травми, а її двомісячна донька – поранення середнього ступеня тяжкості. Загинув 64-річний водій.

Читайте також: Сили ППО вночі знищили сім «Шахедів»

Внаслідок удару по Бериславу постраждали 70-річна жінка та 49-річний чоловік.

Пізніше ворог зі ствольної та реактивної артилерії обстріляв центральну частину міста. Знищено або пошкоджено вісім автомобілів, серед них одна "швидка", адміністративну будівлю, лікарню та щонайменше 15 будинків. Двоє людей загинули, 10 поранені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-