Армія РФ за добу атакувала вісім областей України - зведення ОВА

Армія РФ за добу атакувала вісім областей України - зведення ОВА

Укрінформ
Російська армія упродовж доби здійснила атаки на вісім областей України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на ранок вівторка, 7 листопада.

У Чернігівській області ворог обстрілював Новгород-Сіверський і Чернігівський райони з мінометів, АГС, танка.

У Сумській області зранку росіяни здійснили гранатометний обстріл Великописарівської громади.

Вчора війська РФ 16 разів обстріляли Сумщину. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська, Есманська громади.

Читайте також: ЗСУ знищили на Таврійському напрямку російський «Сонцепьок» і дві гаубиці «Мста-С»

У Середино-Будській громаді загинула людина. Пошкоджено два приватні будинки, продуктовий магазин.

У Запорізькій області загарбники скинули на Новодарівку авіаційний снаряд, обстріляли із РСЗВ Магдалинівку, Малу Токмачку і Роботине, атакували 18 безпілотниками Залізничне, Гуляйполе, Новоданилівку, Червоне, Чарівне, Малу Токмачку, Левадне, Новодарівку та Малі Щербаки.

102 артобстріли прийшлися по території Оріхова, Гуляйполя, Роботиного, Новоандріївки, Полтавки, Білогір'я, Верхньої Терси, Затишшя, П'ятихаток, Лобкового, Плавнів, Кам'янського та інших прифронтових міст і сіл.

Надійшло 40 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

У Дніпропетровській області ворог вдень обстрілював Нікополь з важкої артилерії. Пошкоджені три приватні будинки, господарча споруда та автомобіль.

Пізно ввечері над Синельниківським районом збили ворожий безпілотник.

Читайте також: Сили оборони знищили ще 890 російських загарбників

Також ввечері ворог тричі бив по Нікопольському району з важкої артилерії. У Нікополі постраждав 56-річний чоловік. Пошкоджені храм, сім приватних будинків, господарча споруда, два автомобілі, лінія електропередач, газогони.

Під удар потрапили також Марганецька і Червоногригорівська громади.

У Харківській області на Слобожанському напрямку артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема Окіп Богодухівського району, Гатище, Бударки, Охримівка Чугуївського району, Кам’янка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Берестове Куп‘янського району.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в околицях Синьківки та Іванівки, де українські захисники відбили близько 12 атак.

У Луганській області по Невському російські війська били з артилерії.

Макіївку, Невське та Білогорівку ворог обстріляв з артилерії та мінометів.

За добу росіяни здійснили 145 обстрілів Луганщини (випустили 567 снарядів).

Читайте також: На фронті за добу відбулися 78 бойових зіткнень

У Донецькій області під вогнем були Авдіївка, Торецьк, Новоселівка Перша, Очеретине, Красногорівка. Пошкоджено 12 житлових будинків. Одна людина загинула.

По Херсонській області загарбники здійснили 84 обстріли (випустили 558 снарядів), з них по Херсону - 8 обстрілів (27 снарядів).

Росіяни поцілили у райони 29 населених пунктів, медичний заклад у Херсоні, підприємство харчової промисловості у Херсонському районі.

Ворог з артилерії бив по підприємству в Зеленівці Херсонської громади. 44-річний чоловік втратив частину ноги. У 74-річного чоловіка мінно-вибухова травма. У 55-річного чоловіка опіки спини.

Також росіяни з артилерії вдарили по житловому будинку у Томиній Балці Білозерської громади. Постраждав 61-річний чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-