Росіяни планують на Арабатській стрілці показову «здачу» українських паспортів - готують сюжет для ТБ

Росіяни планують на Арабатській стрілці показову «здачу» українських паспортів - готують сюжет для ТБ

Укрінформ
У тимчасово захопленому Стрілковому на Херсонщині російські загарбники запланували "місячник" здачі українських паспортів для російської пропаганди.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Укрінформ.

"У Стрілковому Херсонської області. російські окупанти запланували проведення так званого місячника здачі українських паспортів", - сказав Ковальов.

За його даними, тих українських громадян, хто здаватиме українські паспорти, окупанти хочуть знімати на відеокамери, щоб потім показувати у своїх пропагандистських сюжетах на російському телебаченні.

Речник Генштабу також повідомив, що у районі населеного пункту Раденськ Херсонської області у підрозділах російських окупантів почастішали випадки відмови мобілізованих російських терористів від виконання наказів на ведення наступальних дій і дизертирства через значні втрати у живій силі.

Читайте також: Росіяни на ТОТ погрожують звільняти з роботи власників українських паспортів - Центр нацспротиву

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Херсонської області російські загарбники мінують критичну інфраструктуру. Вони закопують вибухівку поблизу стаціонарних газорегулювальних пунктів, електричних підстанцій та об’єктів критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-