На благодійному аукціоні на Прикарпатті зібрали майже ₴700 тисяч для ЗСУ

На благодійному аукціоні на Прикарпатті зібрали майже ₴700 тисяч для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Косові Івано-Франківської області на благодійному аукціоні зібрали до 700 тисяч гривень для потреб ЗСУ.

Про це начальник Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Близько 700 тисяч гривень для потреб Збройних сил України зібрали у Косові під час другого благодійного аукціону. На торги було запропоновано 78 лотів, з яких найдорожчим стала унікальна срібна монета «Видатні гетьмани України», - зазначила посадовець.

За її словами, монету на аукціон передав батько військовослужбовця 96-ї зенітно-ракетної Київської бригади Олексія Глаголюка. Лот пішов за 80 тис. грн.

На благодійному аукціоні на Прикарпатті зібрали майже ₴700 тисяч для ЗСУ / Фото: Онищук Світлана / Івано-Франківська ОДА (ОВА)

Серед лотів були й витвори місцевих майстрів, ікони, дитячі роботи, військові атрибути з передової. На аукціоні діяла виставка-продаж творів мистецтва.

Отримані кошти передадуть на потреби 74 батальйону 102 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ Івано-Франківщини та для бійців Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Читайте також: Львівщина передала ще понад 300 дронів для ЗСУ

Організаторами другого благодійного аукціону у Косові виступила ГО «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки голови Косівської РВА Наталії Кучми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-