На Львівщині відремонтували міст на трасі Київ-Чоп

На Львівщині відремонтували міст на трасі Київ-Чоп

Укрінформ
На Львівщині міст на трасі Київ-Чоп через річку Малехівка розширили та відкрили для транспорту.

Про це у Фейсбуці повідомило Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, передає Укрінформ.

«Агентство відновлення завершило капітальний ремонт переправи через річку Малехівка на автошляху М-06-07 Київ – Чоп (Східний під’їзд до міста Львова)», - йдеться у повідомленні.

Ремонт мосту розпочали у серпні через його аварійний стан. Споруді вже 62 роки, тож через значне навантаження почали руйнуватися основні елементи. Прогонові будови були не з’єднані між собою й поступово зміщувалися від руху транспорту. На період ремонту рух автомобілів скерували об’їзними шляхами. Оскільки через це на околицях Львова часто виникали затори, відновлення руху транспорту в Малехові було пріоритетним для Служби відновлення. Роботи виконували щоденно. Міст розширили до 19,2 метра і влаштували дві смуги руху в одному напрямку.

Зокрема Служба автомобільних робіт демонтувала конструкції аварійного мосту; перевлаштувала інженерні мережі; встановила буронабивні палі під конструкції опор; влаштувала опори мосту; уклала балки прогонових будов та залізобетонну плиту; облаштувала тротуари; забезпечила гідроізоляцію та водовідведення; устелила шари асфальтобетонного дорожнього покриття.

Читайте також: На Закарпатті відновили знесену річкою тимчасову переправу

«Залишилося влаштувати бар’єрне та перильне огородження, нанести горизонтальну розмітку та встановити дорожні знаки», - додають в держагенстві відновлення та інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, у червні Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури відкрило рух мостом на дорозі Львів – Радехів – Луцьк поблизу села Гайок, що у Львівській області. Міст поблизу села Гайок на трасі Н-17 збудовано у 1960 році – відтоді він жодного разу капітально не ремонтувався. 3 травня 2021 року внаслідок зношення конструкцій стався обвал аварійного мосту.

Фото: Поліція Львівщини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-