На Хмельниччині затримали групу чоловіків, які убили людину

На Хмельниччині затримали групу чоловіків, які убили людину

Укрінформ
У Кам'янці-Подільському на Хмельниччині поліція затримала трьох чоловіків, які вбили людину і травмували ще чотирьох осіб.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила поліція Хмельницької області.

«В ніч на 1 листопада до Кам’янець-Подільського райуправління поліції ГУНП в Хмельницькій області надійшло кілька повідомлень про те, що троє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння спочатку нанесли ножове поранення випадковому перехожому, а потім, зайшовши у під’їзд будинку по вулиці Космонавтів, з хуліганських мотивів побили ще трьох потерпілих та вбили 42-річного місцевого мешканця», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підозрюваних осіб правоохоронці затримали неподалік місця вчинення злочину.

Читайте також: У Волновасі поховали вбиту російськими загарбниками родину

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 та ч.4 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб та із застосуванням холодної зброї) , п.7 ч.2 статті 115 (умисне вбивство з хуліганських мотивів), ч.2 146 (незаконне позбавлення волі людини) Кримінального кодексу.

Зловмисникам та оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, у центрі Києва невідомі напали з ножем на військовослужбовця, завдавши йому поранень грудної клітки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-