У Херсоні чотири вулиці перейменували на честь загиблих поліцейських, які пройшли Іловайськ

У Херсоні чотири вулиці перейменували на честь загиблих поліцейських, які пройшли Іловайськ

Укрінформ
У Херсоні чотири вулиці перейменували на честь загиблих правоохоронців, які тримали оборону в Іловайську Донецької області влітку 2014 року.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ України повідомило у Фейсбуці.

Зокрема, вулицю Льва Толстого перейменували на честь Романа Набєгова. Він загинув 29 серпня 2014 року під час виходу з Іловайського котла, був упізнаний за браслетом-оберегом.

Ім’я командира батальйону «Херсон» Руслана Сторчеуса носитиме вулиця Кольцова. Комбат загинув 25 серпня 2014 року, коли на службовому автомобілі потрапив у засідку терористів під Іловайськом.

На честь Влада Ковальова названий провулок Смоленський. Правоохоронець загинув 29 серпня 2014 року, коли виносив з-під ворожого обстрілу поранених побратимів.

Читайте також: У Мукачеві три вулиці перейменували на честь загиблих Героїв України - мер

Вулиця Молодогвардійська носитиме ім’я сержанта поліції Андрія Тарчинського. Він пройшов Іловайський котел, де був тяжко поранений. З оточення правоохоронцю вдалося вийти живим.

Тарчинський загинув від смертельних поранень, отриманих унаслідок влучання російського снаряда в тролейбус із пасажирами 19 вересня поточного року.

Як повідомляв Укрінформ, раніше в Херсоні перейменували низку об’єктів топоніміки. Зокрема, у місті більше немає вулиці Московської та Потьомкінської.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-