Негода повалила дерева на Прикарпатті, Тернопільщині та Харківщині, низка споживачів без світла

Негода повалила дерева на Прикарпатті, Тернопільщині та Харківщині, низка споживачів без світла

Укрінформ
В Україні через негоду знеструмлено населені пункти та повалено дерева в Івано-Франківській, Тернопільській та Харківській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляють обласні військові адміністрації.

Зокрема, на Прикарпатті через шквалисті пориви вітру у Надвірнянському, Косівському, Верховинському та Івано-Франківському було пошкоджено лінії електропередач. Як повідомила начальник Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, частково без електропостачання 11 населених пунктів, 1 - повністю знеструмлений. Не працюють на окремих ділянках 8 ліній електропередач, відключені 45 трансформаторних підстанцій.

“Наразі з проїжджої частини автодоріг прибрано повалені дерева. Постраждалих немає”, - зазначила Онищук.

У Тернопільській області, за даними начальника ОВА Володимира Труша, станом на 16:00 залишаються відключеними від електропостачання 7 ліній 110кВ, 71 трансформаторна підстанція. Світла немає у 15 населених пунктах (у чотирьох із них частково). Аварійно-відновлювальні бригади працюють.

Читайте також: Через негоду в Україні суттєво затримується низка поїздів

На Харківщині частково знеструмлені селище Безлюдівка Харківського району, м. Вовчанськ, с. Бірки Чугуївського району, є відключення у Богодухівському районі, повідомила пресслужба АТ “Харківобленерго”.

Також, частково немає світла у Балаклії, повідомляє міська рада в Телеграмі.

За даними речника ДСНС у Харківській області Євгена Василенка, зафіксовано кілька повалень дерев у Харкові. Є падіння на автомобілі та проїжджу частину. Люди не постраждали.

Як повідомлялося, в Україні через негоду були знеструмлені 1045 населених пунктів у 14 областях, без світла залишились 306 тисяч споживачів.

Фото: Харківобленерго

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-