У маршрутці «Дніпро-Запоріжжя» жінка вдарила ножем в обличчя 15-річного хлопця

У маршрутці «Дніпро-Запоріжжя» жінка вдарила ножем в обличчя 15-річного хлопця

Укрінформ
Поліцейські затримали жінку, яка в маршрутці "Дніпро-Запоріжжя" вдарила ножем в обличчя 15-річного хлопця.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Запорізької області, передає Укрінформ.

"Попередньо встановлено, що у маршрутному таксі сполученням "Дніпро-Запоріжжя" жінка-пасажирка дістала ніж та вдарила ним незнайомого хлопця-пасажира в обличчя. Свідки події зателефонували до поліції та викликали швидку. Медики надали потерпілому допомогу. Знаряддя злочину вилучене", - йдеться в заяві.

Зазначається, що постраждалому хлопцю 15 років.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка, який розгулював із бойовою гранатою

Поліцейські затримали 24-річну жінку у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці встановлюють мотиви злочину.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань як замах на спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Буде призначено проведення судово-медичної експертизи, яка визначить остаточну кваліфікацію. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт щодо організатора та двох учасників «блогерських вечірок» у Києві.

Слідством встановлено, що обвинувачені запрошували дівчат до орендованої в столиці квартири, де спільно розпивали алкогольні напої. Надалі фігуранти доводили дівчат до безпорадного стану, за їх участю виготовляли фото й відеозображення, зокрема порнографічного характеру. Відзнятий контент зловмисники викладали в телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-