Російські війська вночі вдарили із РСЗВ по Боровій на Харківщині

Російські війська вночі вдарили із РСЗВ по Боровій на Харківщині

Укрінформ
Вночі російські війська завдали удару із РСЗВ по селу Борова Ізюмського району Харківської області.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його словами, внаслідок артилерійського обстрілу села Подоли Куп’янського району загинули двоє чоловіків віком 57 та 50 років. Пошкоджено приватний будинок, господарчі споруди і два легкові автомобілі.

"Сьогодні вночі, після 23:00, ворог завдав удару з РСЗВ по с. Борова Ізюмського району. Попередньо, без постраждалих", - підкреслив голова ОВА.

Читайте також: Росіяни вдарили з РСЗВ по селищу на Харківщині, четверо поранених

Крім того, зауважив Синєгубов, під вогнем перебували Плетенівка Чугуївського району, Козача Лопань Харківського району, Чугунівка, Дворічна та Петропавлівка Куп'янського району та інші населені пункти.

Як додав очільник ОВА, за добу піротехніки ДСНС обстежили більше 15 га території та знешкодили 194 вибухонебезпечні предмети.

"На Куп'янському напрямку тривають активні бойові дії. За добу наші захисники відбили 10 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки. Ворог не має просування та зазнає втрат", - зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби ворог завдав шість ракетних та 51 авіаційний удар, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-