Росіяни минулої доби атакували авіабомбами села в Куп’янському районі

Росіяни минулої доби атакували авіабомбами села в Куп’янському районі

Фото
Укрінформ
Минулої доби, 22 жовтня, війска РФ здійснювали обстріли населених пунктів Чугуївського та Куп'янського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці.

За його словами, по селах Курилівка та Ківшарівка Куп'янського району ворог завдав ударів керованими авіабомбами. У Курилівці пошкоджено приватний будинок, два багатоквартирні будинки, будівлю цивільного підприємства та об'єкт інфраструктури. З пораненням госпіталізована 39-річна жінка.

У Ківшарівці пошкоджено будівлі ПТУ і дитсадка, без постраждалих.

Читайте також: За минулу добу армія РФ 73 рази обстріляла Херсонщину

Внаслідок обстрілів смт Дворічна Куп'янського району був поранений 81-річний чоловік. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Крім того, зауважив голова ОВА, ворог обстрілював Плетенівку та Зибіне Чугуївського району, Петропавлівку, Кислівку, Дворічну Куп'янського району та інші населені пункти.

За минулу добу на Куп'янському напрямку Збройні сили України відбили 15 атак росіян у районах Синьківки та Іванівки. Росіяни не мають просування та зазнають відчутних втрат, підкреслив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, близько 22:15 21 жовтня російська армія вдарила двома ракетами типу С-300 по терміналу "Нової пошти" в Коротичі на Харківщині. Загинули шестеро людей, ще 17 зазнали поранень.

Фото: Олег Синєгубов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-