Із деокупованої Херсонщини евакуювали ще майже 50 людей

Із деокупованої Херсонщини евакуювали ще майже 50 людей

Укрінформ
За минулу добу з деокупованих територій Херсонської області евакуювали 49 людей, з них 11 дітей.

Про це повідомила у Фейсбуці Херсонська ОВА, передає Укрінформ. 

«З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 49 людей, з них 11 дітей. Потягом виїхали 5 жителів області, автотранспортом – 44», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що протягом минулої доби над відновленням пошкоджених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 10 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 78 вікон.

В області над відновленням електропостачання працюють 11 бригад – це 36 робітників та 18 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Берислав, Музиківку та Херсон, йдеться в повідомленні.

Читайте також: У селі на Херсонщині внаслідок російського обстрілу пошкоджені понад 30 будинків

Крім того, в ОВА поінформували, що на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 118 772,7 гектара територій, з них 99 586,6 гектара – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено 116 тис. вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, за рік із деокупованих районів Харківщини та Херсонщини евакуювали понад 67 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-