У Бериславі внаслідок російського удару керованими авіабомбами загинула жінка

У Бериславі внаслідок російського удару керованими авіабомбами загинула жінка

Фото
Укрінформ
Ворог продовжує масовано обстрілювати Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, авіації та БпЛА; збройної атаки зазнали об’єкти цивільної та житлової інфраструктури у Бериславському, Каховському та Херсонському районах.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

"Противник вкотре завдав авіаційні удари по житлових кварталах Берислава та Козацького Каховського району. Внаслідок вибухів керованих бомб у Бериславі пошкоджено щонайменше 17 будинків та загинула 74-річна жінка. У Козацькому зафіксовано влучання у зерновий комплекс", - йдеться в повідомленні.

Також у Бериславі під час розбирання завалів зруйнованого російською бомбою будинку виявлено тіло жінки. Поліцейські встановили її особу. Це 56-річна місцева жителька, яка доглядала за вказаним будинком і на момент авіаційного удару 19 жовтня прийшла годувати собак.

У Золотій Балці внаслідок артилерійського обстрілу військами рф значно пошкоджено два будинки. Господарів в той час в оселях не було, тож обійшлося без постраждалих.

У Херсоні під ворожим обстрілом опинилися центр, Корабельний та Дніпровський райони, дачні ділянки уздовж Дніпра та передмістя. В обласному центрі пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, подекуди виникали пожежі.

Читайте також: Росіяни вночі обстріляли селище Молодіжне на Херсонщині

На місцях обстрілів працювали слідчо-оперативні групи поліції, вилучали уламки ворожого озброєння та фіксували злочини.

За минулу добу поліція відреагувала на 280 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкриті 13 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.

Як повідомляв Укрінформ, за 20 жовтня росіяни здійснили 57 обстрілів Херсонщини, загинула одна людина.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-