У ДБР прокоментували гучне весілля експрацівниці у Львові

У ДБР прокоментували гучне весілля експрацівниці у Львові

Укрінформ
У Державному бюро розслідувань прокоментували медіаісторію з гучним весіллям у Львові, в якій фігурувала колишня працівниця відомства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДБР.

«В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена - це колишня працівниця Теруправління ДБР у Львові. Вона наказом була звільнена з ДБР вже майже два роки тому. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки», - заявила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян.

Вона зауважила, що у період війни в Україні інформаційна безпека є невідмінною складовою загальної безпеки країни.

«Ми живемо в шаленому інформаційному потоці, в який затягується дезінформація, ІПСО, перекручені факти. ДБР закликає українців довіряти лише офіційним джерелам інформації і якщо новина містить сумнівні факти - обов’язково звертатися до першоджерела», - заявила Сапьян.

За її словами, деякі медіа для збільшення переглядів опускають важливі відомості, аби додати скандальності новині.

Читайте також: У Харкові відбулося весілля двох жінок: військової та активістки

Сапьян також заявила, що проведення коштовного весілля під час війни - це питання громадянського сумління. «Не варто пов’язувати лакшерівесілля з колишньою роботою молодят. Це - питання статків їхньої родини та громадянського сумління під час війни», - зазначила радниця з комунікацій.

Як повідомляли ЗМІ, впродовж двох днів, 7-8 жовтня, у Львові експрокурор та колишня співробітниця ДБР святкували своє пишне весілля. Загалом на весіллі було понад 1000 гостей, їх розважали українські артисти - Олександр Пономарьов, Оля Полякова та Дзідзьо. Ведучим був Григорій Решетник.

Фото: Lviv.Media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-