У ДТП загинула редакторка Українського радіо в Кропивницькому

У ДТП загинула редакторка Українського радіо в Кропивницькому

Фото
Укрінформ
У дорожньо-транспортній пригоді загинула редакторка Українського радіо в Кропивницькому Наталія Потєєва.

Про це повідомив у Фейсбуці член правління Суспільного, відповідальний за платформи радіо та телебачення, Дмитро Хоркін, передає Укрінформ.

"В автомобільній аварії загинула редакторка Українського радіо Кропивницького Наталія Потєєва", - йдеться у повідомленні.

Фото: Дмитро Хоркін, ФБ

Головна редакторка новин "Суспільне Крoпивницький" Ірина Дєдушева написала у Фейсбуці, що Потєєва працювала у прямоефірних проєктах Українського радіо Кропивницького "Радіодень", знімала тематичні проєкти, зокрема і телевізійні.

"Колеги згадують Наталію як фахову радійницю та чуйну людину. Вона завжди прагнула якнайповніше розповідати про життя області у своїх ефірах, опановувала нові формати, була добрим керівником, завжди розуміла і підтримувала колег, допомагала і словом, і порадою", - написала Ірина про колегу.

Наталія Потєєва народилась у 1972 році у селі Буштино Тячівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчила навчання у Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. У цьому ж році почала працювати диктором редакції радіомовлення Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. Згодом була продюсером програм радіо Кропивницької філії Суспільного і продюсером інформаційних програм. Одружена, мама двох синів.

Як повідомляє Суспільне, у цій самій аварії загинув старший син Наталії. Чоловік і молодший син — у реанімації.

Як зазначає поліція Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, 53-річний водій автомобіля SsangYong Korando, житель Кропивницького, допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з транспортним засобом Reault Trafic.

Внаслідок аварії двоє пасажирів SsangYong Korando – 50-річна жінка та її 27-річний син загинули на місці події. Водій позашляховика та його 16-річний син з травмами доставлені до медичного закладу.

39-річний керманич Reault Trafic та його 38-річна дружина, жителі міста Умань Черкаської області, зазнали тілесних ушкоджень та госпіталізовані до лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-