На Говерлі загинув турист, ще одного - врятували

На Говерлі загинув турист, ще одного - врятували

Фото
Укрінформ
На горі Говерла у неділю загинув турист, ще одного врятували рятувальники.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області в Фейсбуці.

Зазначається, що о 11:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час спуску двох туристів по зеленому маршруту з гори Говерла вони заблукали та потребують допомоги рятувальників.

"О 14.20 одного з заблукалих туристів на г. Говерла було знайдено між синім та зеленим маршрутом, його рятувальники супроводили до бази Заросляк. Згодом між Говерлівським водоспадом та синім маршрутом було знайдено 2-го туриста (без ознак життя), рятувальниками проводились реанімаційні заходи, проте безуспішно", - йдеться у повідомленні.

Тіло загиблого транспортували до підніжжя гори та передали працівникам поліції.

Рятувальники також надали допомогу мешканці міста Луцьк, яка під час спуску з гори Говерла травмувала нижню кінцівку. Вони прибули до постраждалої, надали першу домедичну допомогу та здійснили супровід постраждалої до НСБ Заросляк, де передали працівникам ШНМД.

Читайте також: Після виходу фільму в Карпатах стають популярними маршрути слідами Довбуша

Крім того, о 17:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в місті Яремче у водоспад Пробій впав 12-річний хлопчик. Рятувальники спільно з місцевим жителем врятували хлопчика та здійснили його транспортування по схилу до машини швидкої медичної допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, у селищі Високопілля Херсонської області 6 жовтня працівник ДСНС дістав тяжкі поранення внаслідок вибуху боєприпасу, який російські загарбники скинули з безпілотника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-