Мер Тернополя наполягає на коректному ставленні до мобілізованих з боку ТЦК

Мер Тернополя наполягає на коректному ставленні до мобілізованих з боку ТЦК

Укрінформ
Мер Тернополя Сергій Надал вимагає від працівників Територіального центру комплектування коректного ставлення до мобілізованих.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Звертаюся до керівництва Тернопільського територіального центру комплектування. Є інформація, що ваші «окремі» працівники могли застосовувати силу до наших мобілізованих. Я наполягаю і наголошую для «окремих» працівників ТЦК на коректному ставленні до тернополян, які є мобілізованими», - заявив Надал.

Читайте також: Прокуратура відкрила справу за фактом побиття в Тернополі військовозобов’язаних

Він закликав тернополян повідомляти про окремі випадки неналежного чи жорстокого ставлення при проведенні мобілізаційних заходів.

«Під час війни кожен чоловік має прийти до територіальних центрів комплектування і оновити свої дані. Однак це передбачає коректне, належне ставлення, відповідно до вимог законодавства», - додав Надал.

Тим часом у Тернопільському обласному ТЦК СП призначили службову перевірку через відео із побиттям мобілізованих.

Читайте також: Військовозобов'язаним із проблемами зі здоров’ям радять заздалегідь надати довідки у ТЦК

«Що спровокувало конфлікт? Словесні образи та зухвалість з боку громадян стосовно працівників ТЦК СП? Приниження їх гідності? Нанесення удару військовослужбовцю, як на одному з відео? Для з`ясування усіх обставин керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Офіс уповноваженого Верховної Ради з прав людини розпочав перевірку за фактом побиття мобілізованих у Тернополі.

Фото: ФБ Сергія Надала

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-