Запоріжжя відзначає День міста

Запоріжжя відзначає День міста

Фото, відео
Укрінформ
Запоріжжя 7 жовтня відзначає День міста.

Про це повідомляють запорізькі посадовці у соціальних мережах, передає Укрінформ.

“Вітаю неймовірних і нескорених людей незламного вільного українського Запоріжжя з Днем нашого улюбленого міста! Нехай Господь оберігає кожну запорізьку родину і наш з вами спільний дім - наше рідне Запоріжжя”, - написав у Фейсбуці секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко подякував Запоріжжю та всій області “за 7 дуже насичених та непростих місяців” під його керівництвом.

“Сьогодні вільне місто Запоріжжя відзначає свій День. Я, хоч і не місцевий, сьогодні з гордістю зараховую себе до роду славетних запорозьких козаків - сильних, відважних, безкомпромісних до ворога. Радий бути причетним до таких історичних подій, як визволення територій Запорізької області, як створення власної запорізької зброї - дронів-камікадзе, як боротьба із корупцією... Сьогодні без святкового настрою. Без салютів та грамот. Звичайний робочий день. Задля того, аби наступного року святкувати дні міст Запорізької області без гніту окупантів”, - написав у Фейсбуці начальник ОВА.

Мер Мелітополя Іван Федоров у Фейсбуці зауважив, що Запоріжжя - “місто "обіймів свободи", яке з початку повномасштабного вторгнення прийняло сотні тисяч переселенців з окупації”.

Читайте також: Запоріжжя виділило ₴27 мільйонів на закупівлю дронів для ЗСУ

“Місто сили, багатовікова історія якого дає нам віру - ми вистоїмо і повернемося додому. Зараз саме тут працює більша частина команди Мелітополя. І ми дякуємо місцевим мешканцям за підтримку та співпрацю. З Днем міста, незламні запоріжці! Разом до перемоги”, - написав Федоров.

Як повідомляв Укрінформ, Чернівці сьогодні також відзначають День міста, обласному центру виповнюється 615 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-